Nieuw wellness programma bij Seabourn

Seabourn Quest
Spa op Seabourn Quest

Seabourn introduceert een nieuw vlootbreed wellness programma. Het ‘Mindful Living’ programma wordt geïntroduceerd door spa-partner Steiner. Het programma met de naam ‘Spa en Wellness met Dr Andrew Weil’  integreert fysieke, sociale, spirituele elementen met omgevings bewustzijn met elkaar, waarbij gasten geholpen worden door een eigen speciaal aanspreekpunt, de wellness gids. Gasten hebben dagelijks meditatie en yogalessen, Mind & Body seminars en 1-op-1 wellness sessies over allerlei onderwerpen.

Seabourn Encore heeft het debuut van het wellness programma, wanneer het in januari bij de vloot komt. Daarna wordt het programma uitgerold over de gehele vloot in 2017 en op de  in 2018 nieuwe Seabourn Ovation.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.