Holland America Line verhoogt prijzen specialiteitenrestaurants

MS Rotterdam Pinnacle Grill
MS Rotterdam Pinnacle Grill

Holland America Line heeft over haar gehele vloot de prijzen opgehoogd van 3 specialiteitenrestaurants. Voor het dineren in het ‘signature’ restaurant The Pinnacle Grill, het Aziatische Tamarind en het Italiaanse Canaletto dient per 1 augustus 2016 meer te worden betaald. De toeslag voor een diner in The Pinnacle Grill bedraagt sinds kort 35 dollar per persoon. Dit was 29 dollar. Uit eten in Canaletto kost 15 dollar per persoon (eerder 10 dollar). Voor het Tamarind op de Nieuw Amsterdam, Eurodam en Koningsdam moet 25 dollar per persoon worden betaald (was 20 dollar). De prijzen voor ‘Een avond in Le Cirque’ en ‘Proef van De Librije’ blijven ongewijzigd, respectievelijk 49 en 69 dollar per persoon.

Ook de prijzen van de dinerpakketten die online of aan boord kunnen worden aangeschaft zijn omhoog gegaan. ‘Avond in The Pinnacle Grill’ (twee diners in The Pinnacle Grill) van 52 naar 62 dollar, ‘Signature Dining’ pakket (1 reservering in The Pinnacle Grill en Canaletto) van 35 naar 44 dollar, ‘Distinctive Dining’ pakket (1 reservering in The Pinnacle Grill, Tamarind en Canaletto) van 50 naar 65 dollar en ‘Ultimate Dining’ pakket (alleen verkrijgbaar op het MS Koningsdam met 1 reservering voor The Pinnacle Grill, Culinary Arts Center, Sel de Mer, Tamarind en Canaletto) van 104 naar 119 dollar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!