Celebrity Cruises heeft weer korte cruises naar de Caribbean

Celebrity SummitWegens een toename in vraag naar korte cruises heeft Celebrity Cruises er voor gekozen om de korte cruises naar de Caribbean weer op de markt te brengen. Op deze manier kunnen vakantiegangers die liever een korte vakantie maken een bezoek brengen aan de tropische havens in de vertrouwde Modern Luxury Style die Celebrity Cruises biedt.

‘’Onze loyale gasten hebben ons laten weten dat ze graag Celebrity’s Modern Luxury vakanties willen maken in de Caribbean. Er is vooral sprake van enthousiasme over de kortere routes die wij in het verleden hebben aangeboden vertelde Lisa Lutoff-Perlo, president en CEO van Celebrity Cruises. Wij hebben geluisterd en besloten om de begeerde routes te herintroduceren.

Vakantiegangers hebben de mogelijkheid om te kiezen uit vier of vijf nachten cruises met vertrek vanuit Fort Lauderdale aan boord van Celebrity Summit naar veel besproken havens zoals Key West, Nassau, Bahamas; en Cozumel, Mexico.

Verlengde Caribbean vakanties
Voor vakantiegangers die iets langer weg willen is er de repositiecruise van 7 nachten met de Celebrity Summit. Deze vertrekt op 2 april 2018 vanuit San Juan naar Fort Lauderdale met stops in sommige van de meest exotische havens, zoals bijvoorbeeld op de zonovergoten eilanden van Aruba, Curaçao en Sint Maarten.

Celebrity’s nieuwe mini cruises zijn vanaf nu boekbaar voor afvaarten in de periode van begin 2018, tijdens de voorjaarsvakantie en Pasen.

Na het Fort Lauderdale seizoen zal Celebrity Summit terugkeren naar haar originele thuishaven in San Juan, Puerto Rico. Voor de Celebrity Summit zijn er 2 kapiteins, het charismatische duo Alex Papadopoulos en Kate McCue, de eerste Amerikaanse vrouwelijke cruiseschip kapitein in de industrie wisselen elkaar elke 3 maanden af.

Celebrity Summit cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Celebrity Cruises heeft weer korte cruises naar de Caribbean

  • 18 augustus 2016 om 20:50
    Permalink

    Vind celebrity super zou er graag nog een cruise meedoen

Reacties zijn gesloten.