Costa Cruises gooit voor geselecteerde cruises eenpersoonstoeslag overboord

Costa Fascinosa
Costa Fascinosa

Costa Cruises heeft bekendgemaakt dat het voor 31 cruises tijdelijk de eenpersoonstoeslag overboord heeft gegooid. Dat maakt het een stuk voordeliger om in je eentje een avontuurlijke cruisereis te maken. De geselecteerde singlevriendelijke reizen zijn zeer divers zowel qua lengte (van 7 tot 31 nachten) als qua vaargebied (wereldwijd). Allen hebben afvaarten in november en december 2016. Het gaat om cruises op de cruiseschepen Costa Fascinosa, Costa neoClassica, Costa Favolosa, Costa Pacifica, Costa neoRomantica, Costa neoRiviera en Costa Magica. Zie onder voor een drietal singlevriendelijke cruises. Klik hier voor het totaaloverzicht van afvaarten op de website van Costa Cruises waarop de eenpersoonstoeslagen niet toepasbaar is. De genoemde prijzen op de website zijn exclusief vliegtickets naar start- en eindpunt van de cruises.

Drie singlevriendelijke cruises:

Italië, Spanje, Marokko, Canarische Eilanden en Brazilië
Met het cruiseschip de Costa Fascinosa maak je een 17-daagse reis vanuit het Italiaanse Savona, via Barcelona, Casablanca, Tenerife om daarna in 6 dagen de grote oversteek te maken naar Brazilië. Via Recife, Maceio en Salvador de Bahia kom je uit in la Cidade Maravilhosa, Rio de Janeiro. Een zonnige cruisereis langs fraaie Europese bestemmingen en als kers op de taart: Unesco-werelderfgoed, capoeira, caipirinha cocktails en de Copacobana.

Malediven, Sri Lanka en de Laccadiven
Een paradijselijke en intrigerende 8-daagse vakantie die start met twee dagen in Male op de Malediven en vervolgens Colombo, de kleurrijke en kosmopolitische hoofdstad van Sri Lanka. Op dag 6 meert het cruiseschip aan bij de Indiase steden Mormugao met z’n fijne zandstranden en Mumbai voor een trip langs Bollywood, cricket en het strand van Chowpatty.

Europese steden en de Malediven
Twintig dagen lang cruisen langs mooie Europese steden Rome, Messina, Argostoli en Heraklion. Vervolgens zet het cruiseschip koers naar de Rode Zee waarna het aanmeert in Eilat in Israël, Aqaba in Jordanië en Salalah in Oman. Na het doorkruisen van de Indische Oceaan eindigt het cruiseavontuur voor twee dagen paradijs in Male, de majestueuze hoofdstad van de Malediven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Costa Cruises gooit voor geselecteerde cruises eenpersoonstoeslag overboord

  • 24 augustus 2016 om 06:50
    Permalink

    Wel weer jammer dat het tijdelijk is en in een periode dat er toch altijd extreem veel aanbiedingen zijn om cruiseschepen vol te krijgen. Want in hoogseizoen in Europa doen ze het juist weer niet. Gemiste kans, misschien volgend jaar Costa?

Reacties zijn gesloten.