28 restaurant- en barmogelijkheden op Norwegian Joy

Norwegian JoyNorwegian Cruise Line’s Norwegian Joy zal 28 restaurant- en barmogelijkheden gaan krijgen op het schip dat speciaal gebouwd wordt voor de Chinese markt. De restaurants bieden daarom dan ook de Aziatische, Europese en Amerikaanse keuken. De Norwegian Joy heeft ook het NCL kenmerkende Freestyle Dining aan in een groot aantal restaurants die inclusief zijn. Voor sommige specialiteitenrestaurants moet ook worden bijbetaald.

Een Chinees menu met Koreaanse en Japanse accenten zal in Savor en in Taste te vinden zijn. De Noodle Bar heeft Chinese noodles en dim sum. Ook in het buffetrestaurant Garden Café en hoofdrestaurant Manhattan Room bieden de Chinese keuken met Amerikaanse gerechten erbij. Gasten kunnen hun eigen maal bereiden bij Sakura & Hibiscus of bij de Koreaanse Barbecue tafels. In het Teppanyaki restaurant wordt een Japanse Hibachi show weggegeven aan tafel.

De welbekende Norwegian Bake Shop heeft banket van de gehele wereld. Neptune’s Seafood debuteert bij NCL en heeft visgerechten. Daarnaast zullen ook Cagney’s Steakhouse, American Diner, La Cucina en Le Bistro  aanwezig zijn. Specialiteitenrestaurant Food Republic heeft gerechten van de gehele wereld op de menukaart, inclusief Japan en Peru.

Voor drankjes kan je terecht in de Grand Tea Room voor Chinese thee en snacks, in La Cave voor wijn en sterke drank, in Prime Meridian voor pre-dinner drankjes, in de Mixx Bar voor cocktails, in Spice H20 voor poolside cocktails en de Atrium Bar biedt specialiteiten koffie en thee.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)