Queen Elizabeth vertrekt ook in 2018 4 keer vanuit Rotterdam

Queen Elizabeth
Queen Elizabeth

Net als in 2017 zal het cruiseschip Queen Elizabeth van Cunard ook in 2018 vanuit Rotterdam 4 cruises gaan maken naar de Britse Eilanden, de Oostzee, IJsland en de Fjorden en Venetië en de Adriatische Zee. De eerste cruise vertrekt op zondag 15 juli 2018 en doet in 15 dagen de Britse Eilanden aan. Aansluitend volgen een 15-daagse cruise naar de Baltische Staten op zondag 29 juli 2018, een 15-daagse cruise naar IJsland en de Noorse Fjorden op zondag 12 augustus 2018 en ten slotte een cruise van 20 dagen naar de Middellandse Zee met vertrek op maandag 27 augustus 2018. De laatste cruise eindigt niet in Rotterdam. Het schip komt een dag eerder, zondag 26 augustus 2018, al aan in Rotterdam tijdens een korte cruise van 5 dagen vanuit Southampton. Het zal dus overnachten in de havenstad. De cruises zijn vanaf 21 september 2016 boekbaar.

Een overzicht van de 4 cruises:

  • 15 juli 2018 – 14 nachten – Britse Eilanden: Rotterdam, Edinburgh, Inverness, Donegal, Glasgow, Belfast, Liverpool, Dublin, Guernsey, Southampton, Rotterdam
  • 29 juli 2018 – 14 nachten – Baltische Staten: Rotterdam, Kopenhagen, Stockholm, Tallinn, St. Petersburg (2 dagen), Travemunde, Göteborg, Southampton, Rotterdam.
  • 12 augustus 2018 – 14 nachten – IJsland en Noorse Fjorden: Rotterdam, Bergen, Olden, Innvikfjorden, Nordfjord, Akureyri, Isafjordur, Reykjavik, Stornoway, Belfast, Southampton, Rotterdam.
  • 27 augustus 2018 – 19 nachten – Middelandse Zee: Rotterdam, Southampton, Valencia, Taormina, Venetie, Sibenik, Dubrovnik, Cagliari, Gibraltar, Southampton.

Boek een cruise op de Queen Elizabeth bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​