Holland America Line repositioneert Oosterdam naar Alaska

MS Oosterdam
MS Oosterdam

Vanwege de stijgende vraag naar cruises naar Alaska in de zomer heeft Holland America Line besloten om het MS Oosterdam te repositioneren van Europa naar Alaska in het zomerseizoen van 2017. Het brengt het aantal cruiseschepen van Holland America Line in de regio tot 7. Ze zijn samen goed voor 135 vertrekken uit Alaska. Het is daarmee koploper van alle rederijen. Holland America Line viert volgend jaar dat het al 70 jaar Alaska verkent. Dit zal met speciale feesten worden gevierd gedurende het gehele jaar. De details daarover worden later bekend gemaakt.

Holland America Line biedt in 2017 126 7-daagse cruises en 9 14-daagse ‘Great Alaskan Explorer’ cruises aan van eind april tot en met eind september. Het MS Oosterdam zal 21 7-daagse cruises maken vanuit Seattle. Tijdens de reizen worden Juneau, Sitka en Ketchikan in Alaska en Victoria (Brits Columbia) in Canada aangedaan. Daarbij kan worden genoten van het cruisen in Puget Sound, Stephens Passage en de Hubbard-gletsjer in Alaska. Tijdens alle Alaska-cruises zal de Inside Passage te zien zijn en een of meerdere gletsjers en fjorden.

Boek nu een cruise op het MS Oosterdam bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!