Royal Caribbean in Florida op zoek naar doopmoeder Harmony of the Seas

godmotherhistoryHet grootste cruiseschip ter wereld Harmony of the Seas zal in november van dit jaar haar debuut in de Verenigde Staten maken als het arriveert in haar nieuwe thuishaven Port Everglades in Ft. Lauderdale, Florida. Om dit te vieren is Royal Caribbean International in haar eigen achtertuin een zoektocht gestart naar de doopmoeder van het derde schip in de Oasis-klasse. Het is daarvoor een wedstrijd begonnen waarbij mentoren, opvoeders of leraressen uit Zuid-Florida kunnen worden genomineerd die een passie hebben voor het onderwijs en studenten inspireert om een positieve impact op de wereld te maken. De gelukkige lokale held zal niet alleen fungeren als doopmoeder van de Harmony of the Seas tijdens de doopceremonie op 10 november 2016 maar haar school of non-profit organisatie zal ook 25.000 dollar ontvangen voor onderwijs initiatieven om de jeugd van Zuid-Florida te inspireren. De doopmoeder zal tevens eregast zijn aan boord tijdens een 3-daagse pre-inaugurele cruise en een 8-daagse cruise.

De Harmony of the Seas (5.497 passagiers) zal vanaf november 2016 8-daagse cruises gaan maken naar het Oostelijke en Westelijke gedeelte van de Caribbean. Het nieuwste schip in de vloot zal zich voegen bij haar zusterschepen Oasis of the Seas en Allure of the Seas, die hun thuishavens hebben in respectievelijk Port Canaveral en Port Everglades, aan de oostkust van Florida.

Boek nu een cruise op de Harmony of the Seas bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​