Extra cruises naar Cuba voor rederij Fathom

adoniaRederij Fathom heeft twee extra cruises naar Cuba bekendgemaakt. Fathom is een cruisemaatschappij die in het teken staat van vrijwilligerstoerisme. Cuba is na de Dominicaanse Republiek de tweede bestemming vanuit Port Miami van Fathom. De Adonia maakt twee extra 7-daagse cruises vanwege de grote vraag. Deze cruises zullen in oktober en november gemaakt worden. De eerste vertrekt op 9 oktober en de tweede op 6 november. Beide cruises verblijven 2 dagen in Havana. Oorspronkelijk stonden op deze datum twee cruises naar de Dominicaanse Republiek gepland.

Fathom is momenteel de enige rederij waar Amerikaanse staatsburgers mee op kunnen varen naar Cuba.

Meerdere rederijen varen regelmatig naar Cuba waaronder de MSC Armonia en MSC Opera, Celestyal Crystal en Thomson Dream. Veel Amerikaanse rederijen hebben een aanvraag bij de Cubaanse autoriteiten gedaan om te mogen cruisen van de USA naar Cuba. De verwachting is dat volgend jaar meer schepen op Cuba gaan varen.

Cruises naar Cuba zijn onder andere te boeken bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​