Cruise Travel organiseert in november weer eigen cruisebeurs

CruisebeursNet als vorig jaar organiseert cruisereisbureau Cruise Travel ook dit jaar weer een eigen cruisebeurs in Amersfoort. “Een cruisevakantie is leuk voor iedereen. Tijdens onze beurs willen wij graag zoveel mogelijk potentiële cruisereizigers vertellen hoe leuk cruisen is en wat een cruisevakantie precies inhoudt,” aldus Eugène Westerink, managing director van Cruise Travel.

Op de beurs laten de cruisespecialisten van Cruise Travel en de verschillende rederijen de bezoekers kennismaken met cruisen en leggen zij de verschillen tussen de schepen en soorten reizen uit. Ook kunt u presentaties bijwonen over reisbestemmingen, rederijen en cruisen met kinderen. Er zal tijdens de beurs ook in kinderopvang worden voorzien. Tevens zijn een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die vertellen over hun reiservaringen en kunt u profiteren van exclusieve beursaanbiedingen als u tijdens de beurs een reis boekt.

De Cruise Travel Beurs vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november 2016 in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. De toegang is gratis, mits u zich vooraf inschrijft op www.cruisebeurs.nl. Op deze website staat ook het programma, deelnemende rederijen en praktische informatie over route en parkeren. Tussen Centraal Station Amersfoort en de beurslocatie zullen pendelbussen worden ingezet.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!