Drie Oasis klasse schepen ontmoeten elkaar op 4 november

Allure of the Seas meeting Oasis of the Seas
Allure of the Seas en Oasis of the Seas

De CEO van Royal Caribbean, Michael Bayley, maakte bekend dat er een fotomoment gaat komen van alle drie de Oasis klasse schepen. De drie allergrootste cruiseschepen ter wereld ontmoeten elkaar op 4 november 2016. De Oasis of the Seas en de Allure of the Seas wachten op grote zus Harmony of the Seas, die een seizoen in de Middellandse Zee vaart nadat ze in mei 2016 in de vaart is gekomen.

De drie schepen kunnen op 4 november 2016 in de avond bij elkaar komen voor de kust van Florida. De cruisemaatschappij gaat uiteraard mooie foto’s maken. Eerder ontmoetten de Oasis of the Seas en de Allure of the Seas elkaar in 2010.

Bron: Royal Caribbean Blog 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)