Cruisereiziger
Bestemmingen

Drie allergrootste cruiseschepen ter wereld ontmoeten elkaar op 4 november

De CEO van Royal Caribbean, Michael Bayley, maakte bekend dat er een fotomoment gaat komen van alle drie de Oasis klasse schepen. De drie allergrootste cruiseschepen ter wereld ontmoeten elkaar op 4 november 2016. De Oasis of the Seas en de Allure of the Seas wachten op grote zus Harmony of the Seas, die een seizoen in de Middellandse Zee vaart nadat ze in mei 2016 in de vaart is gekomen.

De drie allergrootste cruiseschepen ter wereld kunnen op 4 november 2016 in de avond bij elkaar komen voor de kust van Florida. De cruisemaatschappij gaat uiteraard mooie foto’s maken. Eerder ontmoetten de Oasis of the Seas en de Allure of the Seas elkaar in 2010.

Bron: Royal Caribbean Blog 

De mooiste cruises van dit moment:

117-daagse Wereldcruise van Barcelona naar IJmuiden

Cruise Canarische Eilanden, Spanje & Portugal incl. busreis

Cunard Cruise Westelijke Middellandse Zee voor topprijs!

Cruise ABC eilanden & Bahama’s met de Rotterdam

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

12-daagse cruise Noorwegen met de Hurtigruten – Zoeken naar het Noorderlicht

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)