MSC Splendida gaat in mei 2018 vanuit China varen

MSC SplendidaDe MSC Splendida vaart vanaf mei 2018 in China voor de Chinese markt. Het in 2009 gebouwde schip voor ruim 4300 gasten voegt zich bij de MSC Lirica. Dit schip vaart al sinds mei 2016 in China. De komende wintermaanden vaart de MSC Lirica vanuit Tianjin. De thuishaven en de routes van de MSC Splendida worden binnenkort bekendgemaakt.

Gianni Onorato, MSC Cruises CEO zei vandaag op een persconferentie in Beijing: “Met de inzet van MSC Splendida geven we aan dat we bij willen dragen aan de groeimarkt. Al sinds de MSC Splendida in de vloot kwam, bleek het schip zelfs al het meest populaire schip voor onze Chinese en Aziatische gasten in de Middellandse Zee.”

De MSC Splendia wordt klaargemaakt voor de Chinese markt tijdens een droogdokverblijf eind 2017. Bestemmingen die het schip zal bezoeken zijn gelegen in China, Japan en Korea.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)