Fred Olsen Cruise Lines viert 170e verjaardag met ontmoeting vloot in Cadiz

captains-in-cadizOp 10 september 2018 zullen alle cruiseschepen in de vloot van Fred Olsen Cruise Lines, Balmoral, Braemar, Boudicca en Black Watch, weer herenigd worden in het Spaanse Cadiz. De ontmoeting staat in het teken van de 170e verjaardag van Fred Olsen in de scheepsindustrie. Onder de naam ‘Captains in Cadiz’ zal deze spectaculaire rendez-vous opgeluisterd worden met bruisende feesten en festiviteiten tijdens vier speciale thema-routes. Deze cruises van twee weken vanuit Southampton, Liverpool, Newcastle en Dover naar Spanje en Portugal gaan op 28 september 2016 in de verkoop.

Meer details over dit evenement zullen de komende maanden bekend worden gemaakt. Wat in ieder geval kan worden verwacht is thema-entertainment aan boord van alle cruiseschepen, de mogelijkheid om de 4 schepen te bezoeken en de kapiteins en bemanning te ontmoeten, unieke menu’s speciaal gecreëerd voor dit evenement, bijzondere excursies en festiviteiten aan de kade met optredens van de entertainers van de schepen en lokale artiesten.

In juli van dit jaar kwamen de 4 cruiseschepen van Fred Olsen Cruise Lines voor de eerste keer bij elkaar in het Noorse Bergen.

Facebook reacties