Mein Schiff 6 introduceert escape room en jazz club

Mein Schiff 6Vanaf juni 2017 komt de gloednieuwe Mein Schiff 6 in de vaart. Het vierde nieuwbouwschip voor de duitstalige rederij TUI Cruises krijgt een paar unieke ruimtes die op de andere schepen nog niet te vinden zijn. Als eerste is de Schau Bar op dek 5 op de Mein Schiff 6 niet meer te vinden. De rederij gaat deze ruimte gebruiken als Jazz Club en niet, zoals op de andere schepen, als plek waar avondentertainment te zien was. Op de Mein Schiff 6 kan men daar voortaan onder het genot van een glas wijn of een cocktail genieten van live jazz muziek.

Nieuw is op de Mein Schiff 6 ook een multifunctionele ruimte bij de Abtanz Bar (ook discotheek). Overdag kan de ruimte voortaan gebruikt worden voor lezingen. Daarnaast heeft TUI Cruises een bijzondere functie ervoor bedacht: een Escape Room. Geïnteresseerde gasten kunnen dan tegen betaling, zich voor een bepaalde tijd laten opsluiten in de dan gesloten ruimte. Alleen door het oplossen van raadsels, quizvragen en andere denkspelletjes kunnen gasten zichzelf bevrijden. Dit wordt ondersteund met theater- en special effecten.

Mein Schiff 6 wordt momenteel gebouwd in de Meyer Turku Werft in Finland. Met een capaciteit van 2534 passagiers (99.800 brutoton) wordt het een middelgroot schip. De Mein Schiff 6 vaart tot het einde van de zomer 2017 in Europa. Daarna vertrekt het cruiseschip naar de Verenigde Staten en Canada. Na een 16-daagse transatlantische cruise van Hamburg naar Bayonne (New York) in september vaart het nieuwe cruiseschip vanuit laatstgenoemde haven twee verschillende 7- en 11-daagse routes.

Cruise op de Mein Schiff 6 zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)