Tim Rice produceert exclusieve show voor Seabourn

sirtimerice_350x211v1_160921Seabourn heeft bekendgemaakt dat het een nieuwe samenwerking is aangegaan met Tim Rice, een Britse songwriter die bekend is door het schrijven van liedteksten voor films en Broadway en West End musicals waaronder Jesus Christ Superstar, Evita, Beauty and the Beast en The Lion King. Hij werd voor zijn verdiensten o.a. beloond met 3 Oscars, 3 Tony’s, 3 Golden Globes en diverse Grammy’s. Tevens werd hij geridderd door Koningin Elizabeth II en kreeg hij een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame.

Rice zal als onderdeel van de samenwerking een nieuwe show genaamd ‘An Evening with Tim Rice’ produceren exclusief voor de ultra-luxe cruisemaatschappij. Het wordt een presentatie in concert-stijl door Tim zelf waarbij hij de passagiers digitaal en in sommige gevallen fysiek meeneemt op een muzikale reis door enkele van zijn bekendste werken. Daarbij komen diverse anekdotes en visuals aan bod uit zijn persoonlijke archieven waarbij elk nummer tot leven komt o.a. door de vier zangers aan boord.

De show debuteert in januari 2017 in de Grand Salon op het nieuwste cruiseschip van Seabourn, de Seabourn Encore tijdens haar inaugurele cruise vanuit Singapore. De productie zal later in dat jaar worden uitgebreid naar de andere schepen in de vloot met als slotstuk de Seaboun Ovation bij haar lancering in de lente van 2018.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!