Cruisereiziger
Bestemmingen

Star Clippers lanceert nieuwe brochure 2016 /2017 met onder andere ABC Eilanden

Star Flyer en Star ClipperDe viermaster Star Clipper zet deze winter koers naar Azië, na een afwezigheid van enkele jaren. Er zijn verschillende cruises vanuit Singapore of Phuket, ideaal voor wie in de winter op zoek is naar zon. Enkele hoogtepunten zijn de paradijselijke stranden in de Andaman Zee en de baai van Phang Nga, met zijn bekende rotsen in het azuurblauwe water. Het schip zeilt langs de Maleisische westkust en legt aan in Malacca, de oudste stad van Maleisië. Nieuw voor de zomer 2017 is dat de Star Clipper in Indonesische wateren zal zeilen, met uiteraard Bali op het programma.

Het grootste schip van Star Clippers, de vijfmaster Royal Clipper, vaart in de winter in het Caraïbisch gebied. Weg van de drukke eilanden zal de Royal Clipper verschillende mooie routes aanbieden. Er zijn vijf verschillende routes naar onder andere de

  • Bovenwindse eilanden: 7 nachten vanuit Barbados naar Saint Lucia, Dominica, Antigua, Saint Kitts en Martinique
  • de Grenadines: 7 nachten vanuit Barbados naar Grenada, Tobago Cays, Saint Vincent, Bequia, Martinique en Saint Lucia)
  • Sint Maarten: 7 nachten vanuit Sint Maarten naar Saint Barth, Guadeloupe, les Saintes, Dominica en Martinique.
  • Aruba, Bonaire & Curaçao : Cruises van 14 nachten inclusief Venezuela en de ABC eilanden, samen met enkele andere eilanden als de Grenadines en Saint Lucia.
  • Britse Maagdeneilanden: Cruises van 10 of 11 nachten vanuit Barbados, via Saint Barth, Norman Island, Virgin Gorda, Antigua, Les Saintes, Saint Lucia.

Royal Clipper
Royal Clipper

In de zomer van 2017 is de Royal Clipper terug in de Middellandse Zee en zal ze cruises maken met Italië, Slovenië, Kroatië en Montenegro op het programma. Er wordt vertrokken uit Rome (Civitavecchia) of Venetië. De cruises duren 10 tot 11 nachten. Sommige favoriete bestemmingen: Ponza, Palmarola, Sorrento, Taormina, Korfoe, Kotor, Dubrovnik, Hvar, Piran etc. Vanuit Civitavecchia of Cannes vaart het schip naar Corsica, Sardinië, Saint Tropez (tijdens zeilregatta “Les Voiles de Saint Tropez”) en Monte Carlo (Historische Grand Prix).

De Star Flyer zal tijdens de winter 2016/2017 afwisselend vertrekken en aankomen in Havana en Cienfuegos, Cuba. Naast een aantal Cubaanse eilanden wordt het anker ook uitgegooid bij de Kaaiman Eilanden, en wordt er koers gezet naar het Panamakanaal. Star Flyer zal ook door het Panamakanaal varen, met cruises van 9 of 14 nachten, met vertrek uit Barbados of Balboa (Panama).  In de zomer 2017 vaart ze in de Oostelijke Middellandse Zee 8-daagse cruises naar Turkije en Griekenland (de Cycladen), Kroatië en Montenegro.

Tot slot repositioneren de Star Flyer en Royal Clipper in de lente en herfst tussen Middellandse Zee en de Caraïben. Er zijn Transatlantische cruises van 16 tot 20 nachten, voor de echte zeil- en oceaanliefhebbers.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)