Twee nieuwe riviercruiseschepen voor SijFa cruises

SijFa Cruises gaat haar vloot binnenkort uitbreiden van 2 naar 3 schepen. Er werd gevaren met het MS Verdi en het MS Rigoletto. Daarvan wordt de Verdi vervangen door een moderner schip, zo meldt SijFa. Het derde schip zal de MS Carmen (ex-Viking Neptune) worden. Beide schepen worden de komende maanden opnieuw ingericht in de sfeer van SijFa. Via Facebook en website van SijFa Cruises zijn de werkzaamheden te volgen.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij SijFa en bij OAD.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Twee nieuwe riviercruiseschepen voor SijFa cruises

  • 13 oktober 2016 om 17:52
    Permalink

    Wat zal ik de oude Verdi missen!

    Bart Rutges

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.