Twee nieuwe riviercruiseschepen voor SijFa cruises

SijFa Cruises gaat haar vloot binnenkort uitbreiden van 2 naar 3 schepen. Er werd gevaren met het MS Verdi en het MS Rigoletto. Daarvan wordt de Verdi vervangen door een moderner schip, zo meldt SijFa. Het derde schip zal de MS Carmen (ex-Viking Neptune) worden. Beide schepen worden de komende maanden opnieuw ingericht in de sfeer van SijFa. Via Facebook en website van SijFa Cruises zijn de werkzaamheden te volgen. Cruises zijn onder andere boekbaar bij SijFa en bij OAD.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Twee nieuwe riviercruiseschepen voor SijFa cruises

  • 13 oktober 2016 om 17:52
    Permalink

    Wat zal ik de oude Verdi missen!

    Bart Rutges

Reacties zijn gesloten.