Holland America Line organiseert op 12 november Cruise Tour op SS Rotterdam

Cruise TourTwijfel je nog of cruisen iets voor je is? Holland America Line organiseert op zaterdag 12 november aan boord van het SS Rotterdam in Rotterdam de Holland America Line Cruise Tour. Op deze dag word je geïnformeerd, geïnspireerd en geënthousiasmeerd over het cruisen. Tijdens een presentatie worden al je vragen beantwoord zoals: Wat kan ik aan boord precies verwachten? Naar welke bestemmingen varen de schepen? Wat zit er bij de prijs allemaal inbegrepen? Er is keuze uit 2 algemene presentaties (10:30 uur en 12:30 uur) en 1 speciale Alaska presentatie (14:30 uur) met uitleg over de vaarroutes door dit bijzondere gebied en het uitgebreide landprogramma van Holland America Line.

Je kan je gratis aanmelden voor de Cruise Tour via: www.ontdekcruisen.nl/cruise-tour

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​