‘Plan a Cruise’ maand: Een cruise is elke dag nieuwe ontdekkingen doen

Wakker worden in een kamer met een uitzicht dat elke ochtend anders is. Om daarna op avontuur te gaan in de plaats waar het schip zojuist is aangemeerd. Op eigen houtje of met excursies die de cruiserederijen aanbieden. Geen een andere vakantie biedt zoveel variatie als een cruise. Dwalen door kruip-door-sluip-door straatjes in Marseille en Marrakesh. Op Caribische cruises lukraak kiezen uit tropische eilanden, rumproeverijen en Mayacultuur. Liever de Nordics, met geisers en fjorden, Dubai met malls en woestijn of Azië met dim-sum, skyscrapers en natuur? Het kan allemaal.

Het lekkere is: je hoeft maar een keer je koffer uit te pakken, ‘s avonds wacht je comfortabele hut of suite, wordt het lekkerste eten geserveerd en kies je weer het ruime sop op weg naar iets nieuws.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)