Bob Binder nieuwe president en CEO van Oceania Cruises

Riviera
Riviera

Oceania Cruises heeft wederom Bob Binder aangesteld als president en CEO van Oceania Cruises.  Daarbij heeft hij ook taken gekregen op het gebied van Sales, Marketing en Public Relations. Tot april 2011 vervulde hij dezelfde functie en was hij samen met Frank Del Rio betrokken bij de oprichting van de rederij Oceania Cruises in 2003. Hij speelde vervolgens een grote rol bij de bouw van de nieuwe schepen Marina en Riviera.

Bob Binder blijft daarnaast ook vice voorzitter van Oceania en Regent Seven Seas Cruises. Deze rol vervult hij al sinds 2011. Oceania wil een nieuwe koers inslaan samen met Bob Binder.  “We gaan het veertiende bestaansjaar in van de rederij. En we zijn eigenlijk pas net begonnen”, zegt Bob Binder. “Het komend jaar en daarna hebben we veel spannende aankondigingen inclusief vele ontwikkelingen om het onze gasten nog meer naar hun zin te maken. Van ons veelgeprezen culinaire programma en upgrades van de hutten tot het toevoegen van nieuwe bestemmingen en ervaringen.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)