Silversea Cruises onthult 8 restaurants aan boord Silver Muse

De luxe cruisemaatschappij Silversea Cruises heeft de dinermogelijkheden bekendgemaakt op haar nieuwe vlaggenschip Silver Muse (596 passagiers) dat in april 2017 in Monaco in de vaart komt. Het gaat 8 restaurants bevatten, meer dan elke andere luxe cruiseschip. Het wil daarmee een culinaire ervaring voor iedereen aanbieden. De meeste eetgelegenheden zijn nieuw voor de rederij. Alleen voor haar exclusieve Franse Relais & Chateux restaurant dient een toeslag te worden betaald.

De andere restaurants zijn bij de cruiseprijs inbegrepen. Het gaat om het Japanse teppanyaki restaurant Kabuki, het Aziatische fusion restaurant Indochine, de jazzclub Silver Note met tapas-gerechten, het Europese visrestaurant Atlantide, het buffet/Italiaans slow-food restaurant La Terrazza, het alfresco-restaurant (grill) Hot Rocks naast het zwembad en de pizzeria Regina Margherita. Het grootste cruiseschip in de vloot van Silversea Cruises zal in tegenstelling tot haar andere schepen geen hoofdrestaurant hebben.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.