Cruiseschip Sea Princess vaart in 2018 wereldcruise

sea-princess
Sea Princess

Princess Cruises heeft bekend gemaakt dat de Sea Princess tussen mei en oktober 2018 een wereldcruise zal maken. Normaal gesproken worden de wereldcruises in de wintermaanden uitgevoerd, maar deze wereldcruise zal aanvangen in Australië.

De Sea Princess zal in 106 dagen 41 bestemmingen aandoen, in 27 landen op 5 continenten en daarbij haar passagiers de mogelijkheid bieden om 30 bestemmingen te bezoeken die voorkomen op de UNESCO werelderfgoed lijst. Waaronder de Taj Mahal en Machu Picchu. De Sea Princess zal 2 dagen blijven liggen in wereldsteden als Dubai, Barcelona, New York, Lima en Venetië. In deze laatste stad ligt de Sea Princess daar tijdens het wereldberoemde feest van de verlosser.

Behalve de culturele hoogtepunten kunnen de passagiers ook genieten van unieke plekjes die men niet dagelijks zal aandoen: Komodo in Indonesië, Groenland en Saquenay in Canada met kans om de Beluga dolfijn te zien in haar natuurlijke omgeving.

Uiteraard zijn er ook deelsegmenten boekbaar. Zo kan men er voor kiezen om in 50 dagen vanuit Sydney naar Southampton te varen. Of vanuit Southampton naar Sydney in 56 dagen.

Boek nu een cruise op de Sea Princess bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!