Regent past dinerconcept van restaurant Compass Rose aan

seven-seas-explorer-006
Compass Rose op Seven Seas Explorer

Regent Seven Seas Cruises heeft besloten om het dinerconcept van haar restaurant Compass Rose aan boord van haar cruiseschepen aan te passen. Een gedeelte van het menu laat de gasten vrij om zelf hun diner samen te stellen. Er kan worden gekozen uit een verscheidenheid aan vis en vlees en een bijbehorende saus naar keuze. Daarnaast kan men kiezen uit 12 bijgerechten. Het vaste gedeelte van het menu bevat verder een aantal favoriete amuses en desserts. Het menu bestaat verder uit een gedeelte met de specialiteiten van de dag van de chef-kok, die elke avond anders zijn. Alle gerechten worden op bestelling klaargemaakt. Regent wil met het nieuwe menu nog beter tegemoet komen aan de individuele wensen van de passagiers, waardoor Compass Rode ‘het grootste specialiteitenrestaurant op zee’ wordt.

De wijzigingen worden later dit jaar ook doorgevoerd op de Seven Seas Voyager (9 november 2016) en in de lente van 2017 (13 mei 2017) op de Seven Seas Mariner, elk na hun renovatie. Op deze laatste twee schepen en op de Seven Seas Navigator wordt ook een nieuw lunch menu ingevoerd in de Compass Rose met items uit de drie specialiteitenrestaurants op de recent gelanceerde Seven Seas Explorer, Prime 7, Chartreuse en Pacific Rim. Deze zullen dagelijks wijzigen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.