MS Koningsdam vertrokken voor eerste transatlantische cruise

Koningsdam 05Het nieuwste cruiseschip van Holland America Line, het MS Koningsdam, is maandag aan het einde van de middag vanuit het Italiaanse Civitavecchia vertrokken voor haar eerste transatlantische cruise van Europa naar de Verenigde Staten. De reis duurt 17 dagen en daarbij worden de havens van Palma de Mallorca, Barcelona, Alicante, Malaga, Cadiz (allen Spanje) en Funchal (Madeira) aangedaan. Op 9 november komt het eerste schip uit de Pinnacle klasse aan in haar nieuwe thuishaven Port Everglades in Fort Lauderdale, Florida.

Het MS Koningsdam zal een reeks van cruises in de Caribbean maken en een cruise naar de Bahamas van november 2016 tot maart 2017. Het betreffen cruises van 7, 9, 10 en 11 dagen, waarbij o.a. Kralendijk (Bonaire), Willemstad (Curacao) en Oranjestad (Aruba) worden aangedaan. Voorafgaand aan het Caribbean-seizoen vindt er op 9 november 2016 een 4-daagse cruise naar de Bahamas plaats. Alle reizen hebben Fort Lauderdale als begin- en eindpunt. Klik hier voor een overzicht van alle routes van het MS Koningsdam in de Caribbean.

Boek nu een cruise op het MS Koningsdam bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​