Carnival Vista officieel gedoopt in New York door Miss USA

Tijdens een ceremonie in New York is vrijdag het nieuwste en grootste cruiseschip van Carnival Cruise Line de Carnival Vista officieel gedoopt. De doop werd verricht door Deshauna Barber, die eerder dit jaar geschiedenis schreef door de eerste vrouw te worden in het Amerikaanse leger die de titel van Miss USA won. Barber sprak de traditionele doopwens uit en schonk champagne uit een fles, die met een helikopter was gebracht, over de scheepsbel. Tegelijkertijd werd een andere champagnefles tegen de boeg kapotgeslagen. Klik hier voor een registratie van de ceremonie via Facebook Live.

De ceremonie maakte onderdeel uit van een gala aan boord ter ere van Operation Homefront, een organisatie die noodhulp levert voor de Amerikaanse militaire troepen, de families die achterblijven en gewonde militairen bij thuiskomst. De populaire country-zangeres Carrie Underwood verzorgde vooraf een exclusief concert aan honderden militaire families die te gast waren op het schip (133.500 brutoton). De festiviteiten zijn het hoogtepunt van Honor. Family. Fun., een geldinzamelingsactie van Carnival voor Operation Homefront.

De Carnival Vista zal vanuit New York enkele 11-daagse cruises gaan maken, voordat het het gehele jaar door 6- en 8-daagse routes naar de Caribbean gaat varen vanuit Miami.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!