Sushi restaurant maakt debuut op Seabourn Encore

Sushi Restaurant
Sushi Restaurant

Het nieuwe cruiseschip Seabourn Encore, dat over enkele weken in de vaart komt, zal voor de eerste keer aan boord van een schip in de vloot van Seabourn beschikken over een restaurant dat speciaal is gericht op sushi. Op basis van onderzoek naar de beste ingredienten is een menu ontwikkeld dat een mix is tussen authenticiteit, om dicht bij de oorspronkelijke keuken te blijven, en de culinaire expertise van Seabourn. Hamachi, tonijn en andere visproducten worden speciaal vanuit Japan gehaald en a la carte geserveerd voor het diner. Het restaurant Sushi’ zal daarnaast beschikken over 3 soorten Bentō voor de lunch: vlees, vis en vegetarische gerechten.

‘Sushi’ heeft een zeer intiem karakter met uitzicht op zee. ‘De inrichting is gebroken wit, bijna als een zeer delicate Japanse eierschaal. De sushi bar is ingericht met Venetiaans glazen belichting om een glinsterend effect te creëren’, aldus designer Adam D. Tihany. Een ander kenmerk van ‘Sushi’ is een prive-tafel die is afgezonderd van de rest van het restaurant. Gasten kunnen deze reserveren en genieten van een meer intieme ervaring. ‘Het is een geweldige plek om te genieten van geweldig, goede sushi met een kleine groep vrienden. We kijken er naar uit om onze gasten hiervan te laten genieten’, aldus president van Seabourn Richard Meadows.

Boek nu een cruise op de Seabourn Encore bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!