Fotoreportage: Zeetours Cruise Event in Hulstkamp gebouw in Rotterdam

Het jaarlijkse Zeetours cruise event vond afgelopen donderdagavond plaats in het sfeervolle Hulstkamp gebouw in Rotterdam. Met talloze presentaties en vele rederijen die aanwezig waren konden (toekomstige) cruisereizigers hun volgende cruise uitzoeken. Onder de aanwezigen werd bovendien een cruise voor 2 personen ter waarde van € 1500 verloot.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)