Video: Beelden van uniek treffen 3 grootste cruiseschepen ter wereld

Na haar inaugurele seizoen in Europa arriveerde het grootste cruiseschip ter wereld, Harmony of the Seas, vrijdag na een transatlantische oversteek in haar nieuwe vaste thuishaven Port Everglades in Fort Lauderdale, Florida. Voor de kust ontmoette het derde cruiseschip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean International haar twee zusterschepen Oasis of the Seas en Allure of the Seas. Het werd een bijzonder eerste treffen van de drie grootste cruiseschepen ter wereld.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​