MS Koningsdam gearriveerd in nieuwe thuishaven Fort Lauderdale

MS Koningsdam
MS Koningsdam

MS Koningsdam is woensdag voor de eerste keer sinds haar lancering in april van dit jaar gearriveerd in de Verenigde Staten. Na een 21-daagse transatlantische cruise vanuit Civitavecchia meerde het aan in Fort Lauderdale. De komende 5 maanden zal dat de thuishaven worden van het nieuwste en grootste cruiseschip van Holland America Line.

Vanuit Florida vaart het verschillende cruises, variërend van 7 tot 21 dagen, naar de Caribbean. Daarbij worden o.a. ook Bonaire, Curacao en Aruba aangedaan. Het MS Koningsdam is momenteel alweer onderweg voor een korte 5-daagse cruise naar de Bahama’s. Medio april 2017 keert het eerste schip in de Pinnacle klasse voor 6 maanden weer terug in Europa. 14 mei 2017 wordt het in Amsterdam verwacht voor haar zomerseizoen.

Klik hier voor meer informatie, blogs,  foto’s, video’s en recensies van het MS Koningsdam.

Boek nu een cruise op het MS Koningsdam in de Caribbean bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.