Eerste indrukken van nieuwe Mein Schiff 1

Het Duitse TUI Cruises heeft details bekend gemaakt van de nieuwe Mein Schiff 1. Dit schip wordt opgeleverd in 2018 en stond bekend als de Mein Schiff 7. De huidige Mein Schiff 1 zal de vloot verlaten.

De nieuwe Mein Schiff 1 wordt met 315,7 meter 20 meter langer dan de laatste nieuwe schepen van de rederij. Op het schip zal een ruimere keuze aan hutten en suites zijn. Bovendien wordt dit meer dan de andere schepen een echt sport – en wellness schip. TUI Cruises gaf vandaag de eerste impressies vrij zoals het schip er aan de binnenkant uit zal gaan zien.Mein Schiff 1

Nog meer een markt gevoel in het buffetrestaurant.
Nog meer een markt gevoel in het buffetrestaurant.
Het X-zonnedek voor Suite gasten op dek 15 en dek 16 met directe toegang tot de X-Lounge.
Fitness en spa op 2000 m2 in het midden van het schip op dek 15.
Het overdekte sportveld is multifunctioneel te gebruiken.
De spa kijkt uit op de lagune.
De Spa rustruimte in een nieuw design.
De “Himmel en Meer” Lounge ligt op dek 12 aan stuurboordzijde.
MS 7 - Bar
De “Schau Bar” met een nieuw design en echte jukebox.

TUI Cruises is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.