Harvest Caye in Belize officieel geopend door Norwegian Dawn

Het nieuwste privé eiland van Norwegian Cruise Line heeft afgelopen donderdag haar eerste cruiseschip ontvangen. De Norwegian Dawn bezocht Harvest Caye in Belize als onderdeel van een 9-daagse cruise vanuit New Orleans (Louisiana). Vanaf donderdag is het resort open voor de andere Norwegian Cruise Line schepen, maar ook van zusterrederijen Regent Seven Sees Cruises en Oceania Cruises. De Norwegian Dawn bracht haar gasten van 08:00-17:00 uur naar het eiland.

Frank del Rio, president en CEO van Norwegian: “We hebben nauw samengewerkt met de autoriteiten in Belize om deze spectaculaire bestemming zo authentiek mogelijk te maken voor one gasten. Tegelijkertijd biedt het eiland veel economische mogelijkheden voor de lokale bevolking en beschermen we Belize’s ongelooflijk mooie natuur. We zijn zeer tevreden met het resultaat voor de vierjarige samenwerking en we kijken ernaar uit dat Harvest Cay én Zuid Belize hiervan profiteren.”

De haven van Harvest Caye is in resort-style look waarbij gasten direct in het ‘paradijs’ kunnen stappen, met zwembaden, restaurants, winkels en stranden. Cruisepassagiers kunnen vanaf Harvest Caye interessante ecologische excursies maken, watersporten ontdekken, tokkelen vanaf een 40 meter hoge vuurtoren of bijvoorbeeld genieten van een van de 11 strandvilla’s met luxe voorzieningen aan het witte zandstrand.

Tot het einde van het jaar bezoeken naast de Norwegian Dawn, ook de Norwegian Jade (vanuit Tampa) en ook de Norwegian Getaway (Miami) het eiland. De Norwegian Escape zal vanaf mei 2017 Harvest Cay vereren met een bezoek. Van zusterrederij Oceania Cruises is Marina op 29 januari te verwachten en van Regent Seven Seas Cruises als eerste de Seven Seas Mariner op 7 januari 2017.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)