Cruisereiziger
BestemmingenPrivé-eiland

Holland America viert 20-jarig bestaan Half Moon Cay met upgrades

Half Moon CayHolland America Line viert in 2017 het 20-jarig bestaan van Half Moon Cay, haar privé-eiland op de Bahamas. Speciaal voor deze gebeurtenis lanceert de premium cruisemaatschappij een nieuw Lobster Shack eetcafé evenals verschillende nieuwe updates en upgrades aan het eiland die allen gereed waren bij de aankomst van het eerste schip begin november.

De nieuwe Lobster Shack is gelegen in de buurt van de ‘I Wish I Could Stay Here Forever’ bar en serveert tegen een kleine vergoeding verse gegrilde kreeft met lokale bijgerechten en salsa’s. Tevens kunnen er cocktails en andere dranken worden besteld.

De verbeteringen die afgelopen zomer zijn doorgevoerd op Half Moon Cay behelzen nieuwe zeilbootjes, catamarans, waterfietsen, waterscooters, paddleboards, kayaks en snorkeluitrustingen. De privé cabana’s aan het strand en de twee verdiepingen tellende villa’s ondergingen ook een metamorfose. Ze zijn opnieuw geschilderd en bevatten nieuw meubilair.

Gasten die op het strand een drankje willen doen kunnen nu terecht op 3 extra locaties. Captain Morgan of the Rocks bar kreeg daarnaast nieuw meubilair. Dat laatste geldt ook voor het Welcome Center van het eiland. Ten slotte zijn er 14 extra paarden, twee extra weides en verbeterde kleedkamers op de Ranch beschikbaar voor de populaire paardrij-tours. Voor het Caribbean-seizoen 2016-2017 zullen alle cruises van en naar Fort Lauderdale, Florida een stop maken op Half Moon Cay. Passagiers op de nieuwe MS Koningsdam, MS Eurodam, MS Zuiderdam, MS Nieuw Amsterdam, MS Rotterdam, MS Veendam en MS Prinsendam zullen de mogelijkheid hebben om het eiland te bezoeken tijdens diverse routes.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)