Holland America viert 20-jarig bestaan Half Moon Cay met upgrades

Half Moon CayHolland America Line viert in 2017 het 20-jarig bestaan van Half Moon Cay, haar privé-eiland op de Bahamas. Speciaal voor deze gebeurtenis lanceert de premium cruisemaatschappij een nieuw Lobster Shack eetcafé evenals verschillende nieuwe updates en upgrades aan het eiland die allen gereed waren bij de aankomst van het eerste schip begin november.

De nieuwe Lobster Shack is gelegen in de buurt van de ‘I Wish I Could Stay Here Forever’ bar en serveert tegen een kleine vergoeding verse gegrilde kreeft met lokale bijgerechten en salsa’s. Tevens kunnen er cocktails en andere dranken worden besteld.

De verbeteringen die afgelopen zomer zijn doorgevoerd op Half Moon Cay behelzen nieuwe zeilbootjes, catamarans, waterfietsen, waterscooters, paddleboards, kayaks en snorkeluitrustingen. De privé cabana’s aan het strand en de twee verdiepingen tellende villa’s ondergingen ook een metamorfose. Ze zijn opnieuw geschilderd en bevatten nieuw meubilair.

Gasten die op het strand een drankje willen doen kunnen nu terecht op 3 extra locaties. Captain Morgan of the Rocks bar kreeg daarnaast nieuw meubilair. Dat laatste geldt ook voor het Welcome Center van het eiland. Ten slotte zijn er 14 extra paarden, twee extra weides en verbeterde kleedkamers op de Ranch beschikbaar voor de populaire paardrij-tours. Voor het Caribbean-seizoen 2016-2017 zullen alle cruises van en naar Fort Lauderdale, Florida een stop maken op Half Moon Cay. Passagiers op de nieuwe MS Koningsdam, MS Eurodam, MS Zuiderdam, MS Nieuw Amsterdam, MS Rotterdam, MS Veendam en MS Prinsendam zullen de mogelijkheid hebben om het eiland te bezoeken tijdens diverse routes.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.