Royal Caribbean in Guiness Book of Records voor North Star

low_1365714000_rci-northstar-exterior-5k-no-antenna
North Star

Royal Caribbean International is met haar North Star attractie aan boord van haar cruiseschepen uit de Quantum-klasse opgenomen in de Guinness Book of Records. De North Star neemt gasten in een glazen observatie capsule bijna 100 meter boven het schip uit waardoor ze een 360 graden uitzicht hebben. De North Star heeft daarmee het record verbroken van ‘Hoogste uitkijkplatform op een cruiseschip’. De trekpleister is te vinden op de Quantum of the Seas, Ovation of the Seas en Anthem of the Seas. De eerste twee schepen varen momenteel in Azië en de Pacific regio. De Anthem of the Seas is actief in de Caribisch gebied.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!