Cruise Grand Princess voortijdig beëindigd vanwege schade

Grand PrincessDoor schade aan de boeg van de Grand Princess, kan het cruiseschip helaas niet verder varen met passagiers.
Het schip was onderweg vanuit Maui (Oahu in Hawaii). De schade ontstond toen door nog onbekende oorzaak het tenderplatform naar beneden kwam. Dit platform wordt gebruikt als een schip voor anker gaat en gasten op tenderboten moeten instappen.

De kapitein meldt dat het schip veilig is. Wel komt er water naar binnen door de schade. De waterdichte deuren van het compartiment zijn goed gesloten waardoor het water niet verder komt.

Het cruiseschip is vandaag aangekomen in Honululu waar passagiers van boord zijn gegaan, een paar dagen eerder dan gepland. Passagiers krijgen 50% terug van de cruiseprijs. Bovendien krijgen ze een toekomstig tegoed ter waarde van de gehele cruiseprijs. Vanuit Honululu worden de passagiers teruggevlogen naar San Francisco waar ze indien nodig een hotelovernachting en transfers krijgen aangeboden.

De Grand Princess was bezig aan een 16-daagse cruise vanuit San Francisco waar ze vertrokken was op 23 november. Het cruiseschip zou de oversteek maken van Hawaii naar Mexico en terug naar San Francisco.
Na de reparaties gaat het schip direct door naar een gepland droogdok.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)