Doop Mein Schiff 6 in Hamburg op 1 juni 2017

Mein Schiff 6Het Duitse TUI Cruises heeft bekend gemaakt dat de doop van Mein Schiff 6 op 1 juni 2017 in Hamburg wordt gedoopt. De doopmoeder zal later bekend worden.

Na de doop vaart het schip een drie-daagse cruise van Hamburg naar Kiel. Daarna blijft het schip gedurende het zomerseizoen 2017 in de Oostzee en maakt ze cruises naar de Baltische Staten en Noorwegen en Noordkaap. Vanaf half augustus gaat de Mein Schiff 6 richting New York voor een aantal cruises. Vanaf november 2017 zal ze vanuit de Dominicaanse Republiek en Jamaica varen.

De Mein Schiff 6 wordt momenteel gebouwd bij Meyer Turku in Finland.

TUI Cruises is onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)