Cruisereiziger
Bestemmingen

Festival The Ark op Freedom of the Seas in zomer 2017

Volgend jaar in de zomer van 2017 zal op de Freedom of the Seas een bijzonder muziek festival plaatsvinden; The Ark. Tijdens een cruise van 4 dagen zullen meer dan 50 DJ’s mede inschepen voor 4000 passagiers die vier dagen lang kunnen feesten. Namen zoals Ministry Of Sound, FACT, Kelly Palmer, Elrow, Deep House Amsterdam en BABOAM doen festivalgangers smullen. De organisatie is in handen van een Belgisch-Nederlandse samenwerking. Op de Freedom of the Seas zijn ter gelegenheid van het festival uiteraard extra podia voor dit festival.

De cruise start op 31 augustus 2017 vanuit Barcelona richting Ibiza, Marseille en daarna terug naar Barcelona.  Op 17 december is de kaart/cruise verkoop begonnen. Hutten zijn nog beschikbaar vanaf €899. Voor meer informatie ga je naar de speciale Facebook pagina of de website.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)