Regent Seven Seas Cruises maakt details Cuba cruises bekend

Seven Seas MarinerRegent Seven Seas Cruises heeft vandaag de eerste cruises naar Cuba bekend gemaakt. De Seven Seas Mariner zal in april 2017 tweemaal Cuba bezoeken. Beide cruises, op 11 en 18 april, zullen overnachten in Havana zodat gasten twee dagen van de stad en Cuba kunnen genieten. De twee reizen zijn identiek en bevatten naast het bezoek aan de hoofdstad van Cuba ook een bezoek aan het gloednieuwe privé eiland Harvest Caye dat in resort-stijl is opgebouwd.

De cruises vertrekken in Miami, daarna volgt twee dagen Havana, een dag op zee, Harvest Caye in Belize, Costa Maya in Mexico en ontscheping in Miami.

Bij de prijs inbegrepen bij Regent Seven Seas Cruises zijn bovendien een selectie van excursies. Gasten kunnen direct kennis maken met de cultuur, kunst, geschiedenis en muziek van Cuba. Daarbij nodigt de rederij aan boord ook gastsprekers uit die uitleg geven over Cuba’s verleden en heden.

De achtdaagse cruises van de Seven Seas Mariner zijn beschikbaar vanaf €2239 per persoon en omvatten ongelimiteerde excursies, gratis wifi, fooien, drankjes en vele andere extra’s.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)