Regent Seven Seas Cruises maakt details Cuba cruises bekend

Seven Seas MarinerRegent Seven Seas Cruises heeft vandaag de eerste cruises naar Cuba bekend gemaakt. De Seven Seas Mariner zal in april 2017 tweemaal Cuba bezoeken. Beide cruises, op 11 en 18 april, zullen overnachten in Havana zodat gasten twee dagen van de stad en Cuba kunnen genieten. De twee reizen zijn identiek en bevatten naast het bezoek aan de hoofdstad van Cuba ook een bezoek aan het gloednieuwe privé eiland Harvest Caye dat in resort-stijl is opgebouwd.

De cruises vertrekken in Miami, daarna volgt twee dagen Havana, een dag op zee, Harvest Caye in Belize, Costa Maya in Mexico en ontscheping in Miami.

Bij de prijs inbegrepen bij Regent Seven Seas Cruises zijn bovendien een selectie van excursies. Gasten kunnen direct kennis maken met de cultuur, kunst, geschiedenis en muziek van Cuba. Daarbij nodigt de rederij aan boord ook gastsprekers uit die uitleg geven over Cuba’s verleden en heden.

De achtdaagse cruises van de Seven Seas Mariner zijn beschikbaar vanaf €2239 per persoon en omvatten ongelimiteerde excursies, gratis wifi, fooien, drankjes en vele andere extra’s.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​