Shakira speelt opnieuw hoofdrol in reclamecampagne Costa Cruises

Costa Cruises lanceert op eerste kerstdag haar nieuwe internationale reclamecampagne waarbij, net als vorig jaar superster Shakira de hoofdrol speelt. De Colombiaanse zangeres keert terug voor de camera’s voor een commercial die in diverse Europese landen (Italië, Frankrijk, Spanje, Duitland, Zwitserland en Oostenrijk) op televisie, social media en internet te zien zal zijn. In de reclamespot speelt Shakira in een liefdesverhaal met een twist dat zich afspeelt in het Italiaanse Amalfi. De stijl is filmisch met toespelingen op de Italiaanse arthouse cinema, met name Federico Fellini. Het moet met typische elementen van de Italiaanse levensstijl (elegantie, schoonheid, charme en vreugde) de emoties oproepen die je kunt ervaren op een Costa cruise. Zie onderstaande trailer van de commercial.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!