Festival The Ark op Freedom of the Seas in zomer 2017

Volgend jaar in de zomer van 2017 zal op de Freedom of the Seas een bijzonder muziek festival plaatsvinden; The Ark. Tijdens een cruise van 4 dagen zullen meer dan 50 DJ’s mede inschepen voor 4000 passagiers die vier dagen lang kunnen feesten. Namen zoals Ministry Of Sound, FACT, Kelly Palmer, Elrow, Deep House Amsterdam en BABOAM doen festivalgangers smullen. De organisatie is in handen van een Belgisch-Nederlandse samenwerking. Op de Freedom of the Seas zijn ter gelegenheid van het festival uiteraard extra podia voor dit festival.

De cruise start op 31 augustus 2017 vanuit Barcelona richting Ibiza, Marseille en daarna terug naar Barcelona.  Op 17 december is de kaart/cruise verkoop begonnen. Hutten zijn nog beschikbaar vanaf €899. Voor meer informatie ga je naar de speciale Facebook pagina of de website.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.