Majestic Princess eerder in de vaart met preview cruise

Majestic PrincessDe Majestic Princess van Princess Cruises zal eerder aan de vloot worden toegevoegd dan gepland. Het gloednieuwe schip maakt haar eerste cruise nu op 31 maart 2017.  De extra cruise wordt aangemerkt als een zogenaamde ‘Preview’ cruise. Op 31 maart 2017 zal de Majestic Princess  een 4 nachten/5 daagse cruise maken vanuit Triëst (Italië) en naar Rome varen, waarbij de Majestic Princess onderweg Kotor in Montenegro zal aandoen.

Daarna zal de Majestic Princess een klein aantal maanden varen in de Middellandse Zee en vervolgens vertrekken naar China waar ze in juni/juli 2017 wordt verwacht.

Dit Royal Class schip is een zusterschip van de al succesvolle Regal Princess en Royal Princess. Het schip biedt haar gasten dezelfde spraakmakende kenmerken aan boord als haar zusterschepen, zoals het Piazza atrium, het centrale punt aan boord; de unieke ‘SeaWalk’, een glazen vloer dat maar liefst tot acht meter buiten het schip komt; de Princess Live! TV studio; en de speciale Chef tafel Lumiere, een privé diner gelegenheid waarbij de gasten worden omringd door een gordijn van licht. Maar er is ook weer innovatief gewerkt aan nieuwe restaurants. Zo zullen er aan boord een exclusief restaurant met Kantonese gerechten zijn, en Le Bistrot.  Het schip wordt momenteel afgebouwd door Fincantieri in Monfalcone.

Deze cruise is onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.