BBC-optreden Caro Emerald op Oceana op Oudejaarsavond

Caro Emerald
Caro Emerald

De Nederlandse jazz zangeres Caro Emerald zal tijdens Oudejaarsavond een exclusief live optreden geven voor BBC Radio 2 aan boord van de Oceana. Het cruiseschip van P&O Cruises verblijft tijdens de jaarwisseling op het eiland Madeira, waar ook dit jaar weer het traditionele eindejaarsvuurwerk wordt afgestoken in de Baai van Funchal.

De artieste zal twee sets van haar favoriete liedjes van haar albums ‘Deleted scenes from the cutting floor’ (2010) en ‘The Shocking Miss Emerald’ (2013) ten gehore brengen. Het eerste BBC optreden ooit aan boord van een schip van P&O Cruises zal rechtstreeks te horen zijn vanaf 23:00 uur Engelse tijd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!