MSC Seaside arriveert over exact 1 jaar in haar thuishaven Miami

Over exact een jaar arriveert het nieuwe cruiseschip MSC Seaside van MSC Cruises in haar thuishaven Miami voor haar inaugurele seizoen. Het is de eerste van in totaal drie nieuwbouwschepen uit de Seaside-klasse van de Italiaanse rederij. In december 2017 maakt het haar debuut in de Verenigde Staten.

Met een modern en innovatief ‘condo-on-the-beach’ design is het schip speciaal gebouwd voor warm weer. Het biedt zonaanbidders een van de hoogste ratio’s buitenruimte op zee o.a. met een 360 graden buitenpromenade met diverse buitenrestaurants en bars. De MSC Seaside zal het gehele jaar door van Miami naar het Caribisch gebied varen.

Aan boord kunnen gasten rekenen op hoogstaand entertainment met vier voorstellingen per avond in het theater (934 stoelen), gastronomisch dineren op 11 verschillende locaties, waaronder een Pan-Aziatisch specialiteitenrestaurant in samenwerking met de beroemde chef-kok Roy Yamaguchi, talrijke activiteiten voor alle leeftijden met twee van de langste tokkelbanen op zee en een interactief waterpark met slideboarding technologie, een verbeterde MSC Yacht Club met eigen zonneterras en restaurant en een 24 uurs butler serivce en een panoramische lounge.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!