Verkoop gestart voor secties wereldcruise AIDAcara

routenkarte_aida_weltreise_aidacara_bunt_s
Routekaart AIDA Wereldcruise AIDAcara

AIDA Cruises heeft de verkoop gestart van 3 secties van de wereldcruise van haar cruiseschip AIDAcara, die begint op 17 oktober 2017 in Hamburg en 116 dagen later in dezelfde Duitse havenstad terugkeert. De trips varieren in lengte van 34 tot 46 dagen. Gasten kunnen kiezen om van Singapore naar Hamburg te varen in 34 dagen, van Hamburg naar Valparaiso (Chili) in 36 dagen of in 46 dagen van Valparaiso naar Singapore. De individuele secties van de AIDA wereld cruise zijn reeds boekbaar vanaf 2.695 euro per persoon (inclusief 700 euro vroegboekkorting als er voor 31 mei 2017 wordt geboekt). De eerste AIDA wereldcruise, dat onderdeel uitmaakt van de AIDA Selection programma, doet in totaal 41 havens, 23 landen en 5 continenten aan voordat het op 10 februari 2018 eindigt.

De AIDAcara zal na haar vertrek uit Hamburg eerst koers zetten naar Zuid-Amerika waar bijzondere bestemmingen als Rio de Janeiro (Brazilie), Buenos Aires (Argentinie) en Ushuaia (Tierra del Fuego) op het programma staan. Via Valparaiso (Chili) gaat het vervolgens naar Paaseiland. De volgende stops zijn het paradijselijke Tahiti, Moorea en Bora Bora in Frans-Polynesië in de Stille Oceaan. Avonturiers kunnen aansluitend hun hart nog ophalen aan o.a. Auckland (Nieuw Zeeland), Sydney (Australie), The Great Barrier Reef, Bali, Singapore en de Maladiven. De volledige AIDA wereldcruise kan worden geboekt vanaf 11.955 euro per persoon in een binnenhut en inclusief vroegboekkorting.

Klik hier voor meer informatie over de AIDA Wereldcruise op de website van AIDA Cruises.

Cruises met de AIDAcara zijn o.a. boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​