Renovatie Silver Whisper voltooid voor Wereld Cruise 2017

De Silver Whisper gaat met een geheel nieuwe look het nieuwe jaar in. Het 382 passagiers tellende cruiseschip van Silversea Cruises onderging recent tijdens een droogdok van een week in Freeport op de Bahamas een grondige update. Het maakt onderdeel uit van een 170 miljoen dollar kostende renovatieprogramma van de rederij voor de gehele vloot. Het streven is om uniformiteit te brengen in het interieur van alle 8 schepen. Dit jaar zijn ook al de Silver Discoverer en Silver Wind onder handen genomen. De Silver Cloud staat eind 2017 op het programma, waarbij het wordt omgebouwd tot een ice-klasse expeditieschip.

Op de Silver Whisper zijn verbeteringen doorgevoerd aan de publieke ruimtes en suites waaronder nieuw tapijt, nieuwe houten vloeren en nieuw interieur voor o.a. de Connoisseur’s Corner, Panorama Lounge, Spa, The Restaurant, La Terrazza en Oberservation Lounge. Daarnaast is het zwembad uitgerust met twee nieuwe whirlpools en hebben de joggingbaan en Spa dekken een nieuwe ondergrond gekregen. De aanpassingen zijn op tijd gereed voor de Wereld Cruise 2017, een 116-daagse reis van San Francisco naar Monte Carlo. Het vertrek staat gepland op vrijdag 6 januari 2017.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!