Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzenPrijsvraag

Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2017!

Vakantiebeurs 2017Nog even en dan is het tijd voor de Vakantiebeurs. Tussen 11 en 15 januari barst het grootste vakantie-evenement van Europa los en daar kan jij bij zijn. We geven namelijk 5×2 vrijkaarten weg. Stuur een email met je gegevens naar prijsvraag@cruisereiziger.nl én zorg dat je lid wordt (of bent) van de nieuwsbrief (klik hier). Doe dit wel voor 1 januari 2017!

Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht zullen 18 rederijen en cruisespecialisten verenigd zijn. In hal 8 zijn zo’n 18 rederijen en cruisemaatschappijen in een speciaal paviljoen met de naam Cruises Wereldwijd te vinden. De deelnemers geven informatie, presentaties en er draaien korte, informatieve films. Het aanbod is zeer divers en varieert van stedentrips, golfcruises, yogacruises, cruises voor kinderen, natuurreizen tot poolcruises.

Uiteraard is er op de Vakantiebeurs nog veel meer moois te ontdekken. Hou je van actieve vakanties, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils op de Vakantiebeurs. Natuurlijk kun je je overal laten informeren over de mooiste reizen, maar je kunt ook van alles doen op het vakantie-event in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom duiken, fietsen, suppen, klimmen, Outfreeca ontdekken en kamperen. Na je bezoek aan de Vakantiebeurs is je bucketlist vast en zeker een stukje langer en loop je over de vakantie-inspiratie.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website: http://www.vakantiebeurs.nl, daar koop je je kaartje met korting. Je betaalt er maar €12,- in plaats van €15,50 aan de kassa.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)