Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2017!

Vakantiebeurs 2017Nog even en dan is het tijd voor de Vakantiebeurs. Tussen 11 en 15 januari barst het grootste vakantie-evenement van Europa los en daar kan jij bij zijn. We geven namelijk 5×2 vrijkaarten weg. Stuur een email met je gegevens naar prijsvraag@cruisereiziger.nl én zorg dat je lid wordt (of bent) van de nieuwsbrief (klik hier). Doe dit wel voor 1 januari 2017!

Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht zullen 18 rederijen en cruisespecialisten verenigd zijn. In hal 8 zijn zo’n 18 rederijen en cruisemaatschappijen in een speciaal paviljoen met de naam Cruises Wereldwijd te vinden. De deelnemers geven informatie, presentaties en er draaien korte, informatieve films. Het aanbod is zeer divers en varieert van stedentrips, golfcruises, yogacruises, cruises voor kinderen, natuurreizen tot poolcruises.

Uiteraard is er op de Vakantiebeurs nog veel meer moois te ontdekken. Hou je van actieve vakanties, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils op de Vakantiebeurs. Natuurlijk kun je je overal laten informeren over de mooiste reizen, maar je kunt ook van alles doen op het vakantie-event in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom duiken, fietsen, suppen, klimmen, Outfreeca ontdekken en kamperen. Na je bezoek aan de Vakantiebeurs is je bucketlist vast en zeker een stukje langer en loop je over de vakantie-inspiratie.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website: http://www.vakantiebeurs.nl, daar koop je je kaartje met korting. Je betaalt er maar €12,- in plaats van €15,50 aan de kassa.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.