Cruisereiziger
TV/Video

AIDA Cruises blikt terug op 2016 tijdens 24-uurs live show

AIDAprima
AIDAprima

AIDA Cruises blikt woensdag op een wel heel bijzondere manier terug op het afgelopen jaar. Om 09:00 uur ‘s ochtends start de Duitse cruisemaatschappij met de langste live-show aan boord van een cruiseschip. Vanuit de televisiestudio op de AIDAprima 24 uur lang rechtstreeks AIDA Prime Time TV met cruisedirector Stephan Hartman worden uitgezonden.

Tijdens het programma worden diverse keren live geschakeld met andere cruiseschepen in de vloot van AIDA Cruises over de gehele wereld. Toeschouwers kunnen bijvoorbeeld de zonsopgang in Dubai en de zonsondergang in de Caribbean zien. Ook het eiland Koh Samui waar de AIDAbella momenteel is en het avondprogramma op de AIDAcara zijn van dichtbij te beleven. Bovendien treden gastartiesten en een komiek op.

Kijkers van de live show zien bovendien de bustocht van Düsseldorf naar Rotterdam, vol met AIDAfans die de AIDAprima daar zullen bezoeken met een rondtour aan boord.

De show AIDA Prime Time TV is te zien op www.aida.de/primetimetv of via youtube. Een paar hoogtepunten zijn op Facebook van AIDA te volgen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!