AIDA Cruises blikt terug op 2016 tijdens 24-uurs live show

AIDAprima
AIDAprima

AIDA Cruises blikt woensdag op een wel heel bijzondere manier terug op het afgelopen jaar. Om 09:00 uur ’s ochtends start de Duitse cruisemaatschappij met de langste live-show aan boord van een cruiseschip. Vanuit de televisiestudio op de AIDAprima 24 uur lang rechtstreeks AIDA Prime Time TV met cruisedirector Stephan Hartman worden uitgezonden.

Tijdens het programma worden diverse keren live geschakeld met andere cruiseschepen in de vloot van AIDA Cruises over de gehele wereld. Toeschouwers kunnen bijvoorbeeld de zonsopgang in Dubai en de zonsondergang in de Caribbean zien. Ook het eiland Koh Samui waar de AIDAbella momenteel is en het avondprogramma op de AIDAcara zijn van dichtbij te beleven. Bovendien treden gastartiesten en een komiek op.

Kijkers van de live show zien bovendien de bustocht van Düsseldorf naar Rotterdam, vol met AIDAfans die de AIDAprima daar zullen bezoeken met een rondtour aan boord.

De show AIDA Prime Time TV is te zien op www.aida.de/primetimetv of via youtube. Een paar hoogtepunten zijn op Facebook van AIDA te volgen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.