Norwegian Bliss vaart in winter 2018 vanuit Miami

Norwegian Bliss
Norwegian Bliss

Norwegian Cruise Line heeft dinsdag bekendgemaakt dat het toekomstige cruiseschip Norwegian Bliss, na haar inaugurele zomerseizoen in Alaska, in de winter van 2018 Miami als thuishaven krijgt. Vanaf 17 november 2018 vaart het 16e schip in de vloot van de Amerikaanse rederij, dat momenteel wordt gebouwd bij de Duitse Meyer Werft in Papenburg, 8-daagse cruises naar het oostelijke gedeelte van de Caribbean vanuit PortMiami met stops op St. Thomas, Tortola en Nassau.

De Norwegian Bliss biedt een breed scala aan accommodaties waaronder luxe suites in The Haven, studiohutten voor soloreizigers met een virtueel uitzicht op zee en nieuwe hutten die met elkaar verbonden zijn en ideaal zijn voor grote groepen en families. Tevens nieuw zijn twee observatie lounges met 180 graden uitzicht, waaronder 1 exclusief voor gasten van The Haven, om walvissen te spotten in Alaska of te genieten van zonsondergangen op de Caribbean.

Op weg van Alaska naar Miami vaart de Norwegian Bliss o.a. een 6-daagse Pacifische kust cruise van Vancouver naar Los Angeles met stops in Victoria en San Francisco en aansluitend een 8- en 9-daagse Mexicaanse Riviera cruise met stops in Puerto Vallarta, Mazatlan, Cabo San Lucas en Ensenada. Op 3 november 2018 volgt vanuit Los Angeles een 15-daagse reis naar Miami via de nieuwe sluizen van het onlangs uitgebreide Panamakanaal met stops in Mexico, Guatemala, Costa Rica en Colombia.

Boek nu een cruise op de Norwegian Bliss bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!