Vakantiebeurs 2017 officieel geopend

Vakantiebeurs 2017De Vakantiebeurs, die vanaf vandaag opengesteld is voor de consument, is dinsdag officieel geopend voor de reisbranche. “Deze week is Utrecht voor heel even het middelpunt van de wereld”, aldus Jaarbeurs Directeur Albert Arp. Ook Jan van Zanen, Burgemeester van Utrecht, geeft aan dat hij enorm trots is op het feit dat zo’n groots, internationaal evenement in Utrecht plaatsvindt. Hij hoopt dan ook ten zeerste dat de voorpret die hier wordt beleefd tot onvergetelijke, mooie reizen gaan leiden voor iedereen. De Vakantiebeurs vindt plaats tot en met zondag 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Onder het motto ‘Alsof je er al bent’ vindt van 11 tot en met 15 januari 2017 de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Rederijen

Op het uitgebreide Cruiseplein in hal 8 kunnen cruiseliefhebbers hun hart ophalen. Diverse rederijen en cruisespecialisten staan gezamenlijk op het Cruiseplein. Rederijen zoals AIDA Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Feenstra Rivier Cruises en Holland America Line (met een échte suite op de beursvloer) zijn present. Daarnaast kan je dit jaar ook kennis maken met Phoenix Reisen (door Norge Reiser), Hurtigruten (door BBI Travel), Royal Caribbean Int. en Celebrity Cruises. Vakantiebeurs 2017Een aantal luxe rederijen is te bezoeken bij VCK Cruises: Seabourn, Oceania Cruises, Hapag Lloyd Cruises, Regent Seven Seas Cruises en Crystal Cruises.
Boekingen kunnen gemaakt worden bij diverse reisspecialisten zoals Cruise Travel, HCC Cruises, VCK Cruises, Polar XL, en BBI Travel.

Een aantal reisspecialisten en rederijen heeft bovendien leuke aanbiedingen en prijsvragen. Bij Holland America Line maak je bijvoorbeeld kans op een scheepsbezoek, bij Cruisewinkel dagelijks een reisvoucher van €100 euro. De klapper is een kans op een cruise naar Antarctica bij Polar XL!

Meer informatie via www.vakantiebeurs.nl

Hieronder een impressie van het Cruiseplein:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)