Is Symphony of the Seas de naam van het vierde Oasis-klasse schip?

Het heeft er alle schijn van dat het vierde cruiseschip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean International Symphony of the Seas gaat heten. De mogelijke naam werd afgelopen week genoemd op de website van een partner van de Amerikaanse rederij, Flowrider, Inc, die verantwoordelijk is voor de levering van de surfsimulators. Het bedrijf liet weten dat op het zusterschip van de Oasis of the Seas, Allure of the Seas en Harmony of the Seas ook twee simulatoren worden geplaatst. Flowrider heeft het bewuste artikel inmiddels van haar website gehaald. Op social media circuleert ook onderstaande foto waarop een deel van de naam te zien is op het achtersteven van het nieuwbouwschip dat in de lente van 2018 wordt opgeleverd. Royal Caribbean bevestigt noch ontkent het bericht.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!