Gezocht: Cruisereizigster 60+ voor documentaire

Documentairemaakster Sophie is op zoek naar een alleenstaande 60+ dame die graag lange cruises maakt:

“Voor een documentaire ben ik op zoek naar mensen die regelmatig genieten van een vakantie op een cruise. Mijn naam is Sophie en ik ben een documentairemaker uit Nederland. In samenwerking met de publieke omroep ben ik momenteel bezig met een nieuw documentaire project over cruiseschepen.

Voor mij is het van belang dat documentaires onze horizon verbreden en ons onderwerpen en mensen laten zien die we normaal misschien nooit tegen zouden komen. Met mijn films wil ik verbazen en wil ik laten zien dat er achter iedere ontmoeting een bijzonder verhaal schuilgaat. Ik ben gefascineerd door cruises. Ik denk dat er veel verkeerde ideeën bestaan over de cruisevakantie en hoe het daadwerkelijk is om op zo’n vakantie te zijn. Ik wil dit graag veranderen door het cruise avontuur aan te gaan en zo te laten zien waarom heel veel mensen het zo heerlijk vinden om op een cruise te gaan.

Ik zou het geweldig vinden om een film te maken over een fantastische vrouw van ergens in de zestig, die alleen op cruisevakantie gaat voor minstens drie weken. De koningin van het cruiseschip. Ik wil aantonen dat je ook prima alleen op een cruiseschip kan gaan. Voor mij is het van belang dat de schoonheid van het schip in beeld gebracht wordt, maar bijvoorbeeld ook de avonturen die je er kan beleven. Ik wil laten zien dat een vakantie op een cruise nog steeds een luxe bestaan is. Daarom denk ik dat het belangrijk is om iemand te filmen die al meerdere malen op een cruisevakantie is geweest en vooral geniet van de luxere cruisevakantie.

Nu heb ik daarom de volgende vraag: Ken je iemand uit Nederland, België of Engeland die met mij over dit onderwerp zou willen praten? Of misschien ben je zelf wel iemand die mij kan helpen en mij wat wil vertellen over je ervaringen op een cruise?

Mijn email is: documentairefilm90@gmail.com
Heel veel dank,
Sophie “

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)